Saltar navegación

1.3. Obxectivos

Obxectivos

1. Identificar alimentos naturais e saudables, diferenciándoos dos procesados e ultraprocesados, para promover unha alimentación saudable.

2. Coñecer e realizar probas ou test de valoración da condición física saudable, relacionándoas coas diferentes capacidades físicas.

3. Deseñar e poñer en práctica actividades para o desenvolvemento das diferentes capacidades físicas relacionadas coa saúde, tendo en conta as características doutras persoas.

4. Aprender a colaborar para crear e promocionar iniciativas que promovan un estilo de vida saudable.

5. Recoñecer a importancia de manterse activo fisicamente e reflexionar sobre como mellorar os propios hábitos diarios.

6. Adquirir hábitos de vida saudables, promovendo a práctica dunha actividade física regular, e convertelos en algo perdurable ao longo de toda a vida.

Que vou aprender?

Pictograma de alimentación saudable

1. A identificar alimentos naturais e saudables, diferenciándoos dos procesados.

Pictograma de examen

2. A coñecer e realizar probas ou test de valoración da condición física.

Pictograma de actividade física

3. A deseñar e poñer en práctica actividades para o desenvolver as diferentes capacidades físicas.

Pictograma de cooperar

4. A aprender a colaborar para crear e promocionar iniciativas que promovan un estilo de vida saudable.

Pictograma de persoa sa

5. A recoñecer a importancia de manterse activo fisicamente para mellorar os propios hábitos diarios.

Pictograma de hábito saudable 
6. A adquirir hábitos de vida saudables e convertelos en algo perdurable ao longo de toda a vida.

Creado con eXeLearning (Ventana nueva)